BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Monday, October 24, 2011

Kayuhan Kg Paya Jaras, Sungai Buloh

23 Oktober 2011 - ACT telah mengadakan kayuhan sekitar Kg Paya Jaras bersama ADUN dan anak-anak yatim sepanjang 6km..saya telah diberi tanggungjawab untuk membuat persembahan angklung solo bagi upacara perasmian Dewan Wawasan Kg Paya Jaras, Sungai Buloh..



34 comments:

  1. hye dear.. Elia datang melawat blog cute awk.

    Sayang awk ketat ketat kalau awk sudi vote setiap hari di setiap link2 di bawah :)

    fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

    blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

    Online shop - http://t.co/3V89ev1U

    Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

    thanks tau ;D

    ReplyDelete
  2. Cho Zila: setia selama2nya..amin :)

    ReplyDelete
  3. Elia Si Jejari Runcing: ok noted..will vote for it! welcome to my blog :D

    ReplyDelete
  4. tu buluh ape??

    jom baca kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/bapa-juta-dah-mu-derma.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. L: buluh hitam dari Indonesia. angklung yg bagus bunyinya adalah yg diperbuat dari buluh hitam.

      Delete
  5. Kunjungan perdana dan silahkan untuk menuju TKP saya semoga ada yang bermanfaat untuk sbat smua...
    Follow yawh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAETRA: terima kasih daun keladi.. :)

      Delete
  6. wah..mcam2 ade aktiviti suwara ni ea..hehe

    ReplyDelete
  7. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  8. tengok kat sidebar banyak betul aktiviti...singgah dan follow sini...

    ReplyDelete
  9. angklung? hey I like the sound of angklung :)

    ReplyDelete
  10. Bunyi alunan Angklung ini unik. Tak ramai yang mampu bermain dengannya.

    Saya sekadar pendengar setia sahaja. :-)

    ReplyDelete
  11. pergh.. skrg susah btol nk cari pemain angklung..

    ReplyDelete
  12. huhuhu best nya tu........ nice blog

    ReplyDelete
  13. dah lama xdgr bunyi angklung :) jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete
  14. singgah baca entry dan follow :)

    ReplyDelete
  15. Salam.. Saya tag anda.. If sudi, join la.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  16. wah, first time singgah sini kot,salam persahabatan dari budak nakal:D

    ReplyDelete
  17. salam kenal..untungnya pndai main angklung :) jmputla follow sy kmbali :)

    ReplyDelete
  18. Asalamualaikum...sori le pakjoe lambat terjah maklum la tgh final exam kt kolej hahah....nie dh abis dh blh le terjah cm dlu blk hhahahaha

    ReplyDelete
  19. Salam, ni blog Sue_Rya Qistina ke? Duk cari2 link blog tak jumpa….kalau salah sorry ye..:)

    ReplyDelete

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.