BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Wednesday, March 14, 2012

Thailand International Travel Fair 2012 (TITF#10)

Pada 23 hingga 26 Februari yang lalu, SuWaRa Entertainment telah diundang oleh Tourism Malaysia dan Tourism Malaysia-Thailand utk mengadakan persembahan di TITF#10, Bangkok.

Program yang diadakan selama 4 hari ini berlangsung di The Queen Sirikit National Convention Center, Bangkok merupakan acara wajib yang diadakan pada setiap tahun, sama seperti MATTA Fair. Antara persembahan dari Malaysia adalah persembahan angklung solo, tarian (di pentas utama) dan demo teh tarik (di booth Tourism).
Di Hotel Furama sebelum bertolak ke QSNCC

** PERSEMBAHAN DI PENTAS UTAMA **Peminat yg mahu bergambar dan mengambil autograph En Zack

Performer dari Jepun

Persembahan Tarian 1Malaysia
Persembahan Tarian Borneo-Sarawak
** PERSEMBAHAN DI BOOTH TOURISM MALAYSIA **

Peminat dari Bangladesh


Abg Suleiman, Demonstrator Teh TarikArtis dari Jepun turut dtg ke booth menyaksikan persembahan angklung

3 in 1..Persembahan gabungan antara angklung, tarian dan teh tarik..sgt menarik!


Pengurus SuWaRa Entertainment, Suria
Pada 27 Februari pula, Tourism Malaysia-Thailand telah mengadakan "Thank You Dinner Reception" dan SuWaRa Entertainment telah diberi kepercayaan sepenuhnya utk mengadakan persembahan sepanjang majlis berlangsung.

Kami dari SuWaRa Entertainment ingin mengucapkan jutaan terima kasih kpd Tourism Malaysia dan Tourism Malaysia-Thailand di atas kesudian menjemput kami utk bersama-sama memeriahkan suasana sepanjang acara berlangsung. Ini adalah pengalaman yang cukup bermakna buat kami dalam memajukan industri seni muzik, seni tradisional negara sejajar dengan objektif dan matlamat kami. Semoga ada peluang lagi di masa akan datang utk kami memperluaskan seni muzik angklung hingga ke negara2 lain pula..Terima kasih.

Berminat dgn perkhidmatan persembahan kami? Sila hubungi Suria 014-2379783 atau emel kepada suria1907@yahoo.com untuk keterangan lanjut.

"Suara Warisan Rakyat~Memartabatkan Seni Budaya Negara"

2 comments:

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.