BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Monday, June 18, 2012

Hari Kraf Kebangsaan 2012

Tarikh : 24 Mac 2012
Tempat : Kompleks Kraf Kuala Lumpur
Program : Hari Kraf Kebangsaan 2012
Persembahan angklung berkumpulan oleh Kumpulan Pendeta yang telah diadakan di Kompleks Kraf Kuala Lumpur bersempena dgn Hari Kraf Kebangsaan 2012. Pelbagai lagu dan genre muzik yang telah dimainkan bagi menghiburkan para pengunjung yang hadir.

Persembahan ini bukan sahaja sesuai dimainkan di majlis-majlis keramaian. Tetapi amat bersesuaian sekali dgn program-program promosi seperti ini bagi menarik minat ramai pengunjung untuk hadir memeriahkan.

Berminat dgn perkhidmatan persembahan kami? Sila hubungi SURIA 014-2379783 atau melalui emel suria1907@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih

"SuWaRa-Suara Warisan Rakyat
Memartabatkan seni budaya negara"

4 comments:

 1. bulan lepas dni p hari kraf kat miri :D hehe...

  ReplyDelete
 2. @Ardini Humaira: Oyeke..promosi kraf mmg ada di seluruh malaysia anjuran Kraftangan Malaysia. Nnt singgah2 di blog saya www.suriaqistina.blogspot.com. Blog yg ini lebih kepada persembahan2 di seluruh malaysia. Nanti bolehlah promote pd kawan2 yg nak berkahwin :)

  ReplyDelete
 3. salam Sue

  lama nak singgah cini...
  akak tak pernah pergi kompleks kraf tengok best sangat...

  ReplyDelete
  Replies
  1. @Qhaifa Nur: mmg best pun. paling best kalau pergi time HKK, mcm2 ada. :D

   Delete

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.