BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Monday, June 25, 2012

LIVE di Wanita Hari Ini, TV3

PERSEMBAHAN ANGKLUNG BERKUMPULAN

Tarikh : 26 Jun 2012
Masa : 12 tengah hari
Tempat : Kompleks Kraf Kuala Lumpur
Program : Promosi Kerja Kahwin 2012

Kredit : TV3

Kredit : Kraftangan
Kami akan mengadakan persembahan sempena Promosi Kerja Kahwin 2012 anjuran Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia dan akan bersiaran secara langsung dalam rancangan Wanita Hari Ini, TV3.

Untuk pengetahuan korang, Promosi Kerja Kahwin ini telahpun berlangsung mulai 20 Jun yang lalu dan bakal berakhir pada 2 Julai akan datang. Bagi yg ingin/bercadang untuk melangsungkan perkahwinan atau mencari sebarang cenderamata bagi sebarang majlis, jom pakat ramai-ramai ke Kompleks Kraf KL yang terletak bersebelahan dgn Hotel Royale Chulan, KL.

Dan jgn lupa temujanji kita esok 26 Jun 2012 dlm Wanita Hari Ini, TV3 pada jam 12 tengah hari.

Berminat dgn perkhidmatan persembahan kami? Sila  hubungi Suria 014-2379783 atau melalui e-mel suria1907@yahoo.com untuk keterangan lanjut.

Footnote: Tgh menyusun jadual bagi show utk bulan Ramadhan dan Syawal nanti. Oh sgt pening! Nanti saya akan update show di Bukit Fraser, Pahang baru-baru ni ye. ^_^

4 comments:

 1. waaa besok ey :D orait dni tunggu kol 12 :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. @Ardini: yup..program secara LIVE ni akan diadakan tengah hari ni. Tapi maybe selingan segmen je kot, bermain angklung for a few minutes. :)

   Delete
 2. sure macam-macam ada kat cini, kerja kawin lah 2...

  ReplyDelete
  Replies
  1. @Qhaifa Nur: yup, mcm2 ada kat sini. :)

   Delete

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.