BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Wednesday, October 31, 2012

PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN YANG DISEDIAKAN

Assalammu'alaikum WBT. Apa khabar semua blogger? Maaflah kerana dah lama kami tak update tentang persembahan-persembahan kami.

Baiklah, hari ini kami ingin berkongsi sedikit sebanyak tentang perkhidmatan persembahan yang kami sediakan khas untuk anda di hari bahagia (majlis perkahwinan), majlis makan malam dan untuk sebarang majlis. Ianya pasti memberikan kelainan dan agak unik yang pastinya membuatkan para tetamu tidak jemu-jemu untuk menyaksikannya.

Antara perkhidmatan persembahan yang kami sediakan adalah:

1. Angklung Solo (One-Man-Show)


2. Angklung Berkumpulan


3. Angklung Koir


4. Tarian Dewasa dan Kanak-kanak (Tradisional, Zapin, Etnik dll)

 

4. Gamelan


5. Nyanyian Lagu-lagu Tradisional/Lagu-lagu Asli


6. Teh Tarik Show


Selain daripada itu, terdapat pelbagai lagi perkhidmatan persembahan yang kami sediakan. Kami juga menyediakan perkhidmatan MAKE-UP bagi sebarang majlis (pertunangan, pernikahan, persandingan, photoshoot, graduasi dsb). Kami juga menyediakan perkhidmatan sebagai WEDDING PLANNER, menyediakan PA Sistem dan DJ sekiranya diperlukan.

Untuk keterangan lanjut, tuan/puan boleh hubungi kami, Suria 014-2379783 atau Zack 010-2794213.

Terima kasih.

SuWaRa - Suara Warisan Rakyat
Memartabatkan seni budaya negara

2 comments:

  1. wahh bestnyaa menarik2 semua nie ;)

    ReplyDelete
  2. datang terjah sini dan promote link saya juga..

    (mak dara yang promote juga..)

    ReplyDelete

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.