BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Friday, May 31, 2013

JADUAL PERSEMBAHAN & PERKHIDMATAN : BULAN JUN 2013

Assalammu'alaikum WBT. 

Berikut adalah jadual persembahan dan perkhidmatan pihak SuWaRa Entertainment sepanjang bulan JUN 2013. (Jadual persembahan/perkhidmatan akan kami update dari semasa ke semasa. Anda boleh rujuk sidebar di sebelah kanan sebagai rujukan) 

* 1/6 (Sabtu, 11am) : Pakej Persembahan TARIAN KANAK-KANAK dan ANGKLUNG SOLO di Majlis Resepsi, Bangi Golf Resort (Siti Hajar)

* 1/6 (Sabtu, 12pm) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Majlis Resepsi Faiz & Fadhilah, Bandar Baru Bangi (Mohd Erfi)

* 1/6 (Sabtu, 8pm) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Majlis Resepsi Siti Adila & Kapten Mohd Azry, Klana Resort, Seremban (Azry)

* 1/6 (Sabtu, 8pm) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Putrajaya (Puan Nora)

* 2/6 (Ahad, 9am) : Perkhidmatan MAKE-UP dari Suria Qaisara Beauty Touch di Majlis Resepsi, Cheras Perdana (Najmeen)

* 22/6 (Sabtu) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Pesta Floria, Waterfront, Presint 2, Putrajaya (MTIB)

* 23/6 (Ahad) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Pesta Floria, Waterfront, Presint 2, Putrajaya (MTIB)

* 23/6 (Ahad, 12pm) : Pakej perkhidmatan persembahan NYANYIAN LAGU-LAGU TRADISIONAL, ANGKLUNG SOLO, KOMPANG, SOUNDSYSTEM, EMCEE, dan KARAOKE di Majlis Resepsi Anis, Perangsang Templer Golf Club, Rawang (Anis)

* 28/6 (Jumaat 4pm hingga 7pm) : Persembahan ANGKLUNG BERKUMPULAN oleh FUSIONA ETHNIQUE sempena Promosi Kerja Kahwin, Kompleks Kraf Kuala Lumpur

* 29/6 (Sabtu) : Persembahan ANGKLUNG BERKUMPULAN dari KUMP. FUSIONA ETHNIQUE di Pesta Floria, Waterfront, Presint 2, Putrajaya (MTIB)

* 30/6 (Ahad) : Persembahan ANGKLUNG BERKUMPULAN dari KUMP. FUSIONA ETHNIQUE di Pesta Floria, Waterfront, Presint 2, Putrajaya (MTIB)
Sekiranya anda berminat utk mendapatkan perkhidmatan persembahan kami, sila isi borang pesanan/pertanyaan seperti di atas (bawah header). Atau boleh hubungi melalui tel/sms SURIA 014-2379783/017-3210409 dan ZACK 010-2794213 atau e-mel kepada suria1907@yahoo.com untuk keterangan lanjut.

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.