BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Monday, November 18, 2013

TEMPAHAN PERKHIDMATAN DAN PERSEMBAHAN BAGI TAHUN 2014

Assalammu'alaikum WBT. 

Berikut adalah perkhidmatan dan persembahan yang telah ditempah oleh clients kami bagi tahun 2014. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, bolehlah hubungi Suria 0142379783 melalui whatsapp utk keterangan lanjut. 

SUWARA ENTERTAINMENT
SURIA QAISARA BEAUTY TOUCH

Februari
1. 2/2, 11am-4pm: Pakej persembahan GHAZAL, SILAT, SOUNDSYSTEM, EMCEE dan ANGKLUNG (for guests arrival), majlis perkahwinan anak Puan Suhana di Dewan MPAJ Pandan Indah.
2. 2/2, 11am-4pm: Pakej persembahan GAMELAN dan KOMPANG, majlis perkahwinan anak Dr Hidayah di Dewan Sri Endon, Putrajaya

Mac
1. 14/3, 3pm: Deco tempahan HANTARAN utk majlis pernikahan Najwa di Kota Damansara
2. 15/3, 11am: Persembahan ANGKLUNG SOLO, majlis resepsi Najwa di Dewan Perhebat, Sg Buloh
3. 15/3, 11am: Pakej GAMELAN, SILAT dan SOUNDSYSTEM, majlis resepsi Amalina di Bangi Golf Resort
4. 29/3, 11am: Pakej persembahan ANGKLUNG SOLO, SOUNDSYSTEM dan DEEJAY utk majlis perkahwinan Syikin di Serdang

April
1. 4/4, 4pm: Perkhidmatan MEKAP/SOLEKAN utk majlis pernikahan Najwa di Masjid Besi, Putrajaya
2. 5/4, 11am: Perkhidmatan MEKAP/SOLEKAN dan persembahan ANGKLUNG SOLO utk majlis Resepsi Najwa di Dewan Kelab Komuniti Cyberjaya

Mei
1. 3/5, 11am: Persembahan ANGKLUNG SOLO utk majlis perkahwinan Muna di Pusat Komuniti Sri Petaling

Jun
1. 8/6, 11am: Pakej persembahan GHAZAL, KOMPANG, SILAT, DEEJAY, SOUNDSYSTEM dan ANGKLUNG SOLO (for guests arrival) utk majlis perkahwinan anak Puan Esiah/Ita di Taman Pelangi, Rawang

September
1. 14/9, 12pm: Pakej persembahan GAMELAN, KOMPANG, SILAT, DEEJAY, SOUNDSYSTEM dan ANGKLUNG SOLO (for guests arrival) utk majlis resepsi anak Puan Esiah/Ita di Dewan Batu 16, Rawang

Kalau ada yg berminat utk buat tempahan, boleh whatsapp saya, Suria 0142379783 dan dapatkan perkhidmatan dan persembahan yang kami tawarkan dengan harga yg menarik! 

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.