BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Wednesday, January 29, 2014

MEKAP BERTANDANG FAZIAH FAJA, JOHAN SETIA, KLANG

Assalammu'alaikum WBT.

Job kali ni bertempat di Johan Setia, Klang. Jarang juga dapat job mekap hujung tahun, tapi kali ni rezeki anak-anak barangkali. Berderet-deret pula, ada yang sampai saya terpaksa tolak takut tak dapat commit disebabkan clash dgn jadual persembahan.

Faziah Faja inginkan mekap/solekan untuk majlis bertandang (menyambut tetamu). Sebenarnya, pengantin yg akan bersanding merupakan 2 beradik, kakak dan adik lelaki. Yg kakak tu, ada sorang lagi MUA mekapkan. Yg adik ipar ni, saya yg mekapkan. Kalau nak mekapkan dua-dua, agak x menang tangan jugak la kan. Hehehe

Mari kita lihat hasilnya...

Sebelum di'touch-up'

Selepas di'make-over'..alhamdulillah, hasil yg memberangsangkan :)



Faziah Faja bersama suami tercinta
Faziah Faja bersama MUA, Suria

Faziah Faja amat berpuas hati dengan hasil 'touch-up' yang diberikan. Ramai kawan2, saudara mara, sekeluarga bertanya. Syukur alhamdulillah. Di kesempatan ini, saya bagi pihak Suria Qaisara Beauty Touch dan SuWaRa Entertainment ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Faziah Faja dan suami. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat hendaknya. Amin amin..

**********************************************************
Bagi yang berminat untuk mendapatkan khidmat mekap/solekan dari kami utk sebarang majlis, boleh hubungi:
SURIA 014-2379783
Independent MUA
Suria Qaisara Beauty Touch

1 comment:

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.