BORANG PERTANYAAN / TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT RUMAH / PEJABAT:
ALAMAT E-MEL:
NO. TELEFON (H/P):
NO. WHATSAPP:
TARIKH MAJLIS:
WAKTU / MASA MAJLIS (AM/PM) :
LOKASI MAJLIS:
PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN:
TEMPOH BAYARAN TEMPAHAN:
PEMBAYARAN TEMPAHAN MELALUI:
PERTANYAAN / TEMPAHAN:

1. Sila pastikan no telefon untuk dihubungi dan alamat e-mel anda TEPAT sebelum submit tempahan/pertanyaan untuk memudahkan pihak kami menghubungi anda.

2. Sila tunggu response dari SuWaRa Entertainment dalam masa 24/48 jam selepas penghantaran borang pertanyaan/tempahan.

3. Terima kasih kerana menyokong seni muzik budaya warisan negara dari SuWaRa Entertainment.


Create a web form here

MISI

Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif.

VISI

Seni budaya dan seni kontemporari Malaysia menjadi aset yang sangat bernilai tinggi dan terus bertahan sebagai hiburan yang positif di sepanjang zaman.

SUWARA ENTERTAINMENT

Nama SuWaRa tercipta hasil dari gabungan 3 singkatan perkataan yang membentuk sebuah ayat iaitu 'SUara WArisan RAkyat' yang mana ianya secara langsung menjadi “tagline” bagi syarikat kami. SuWaRa Entertainment telah didaftarkan pada tahun 2012 namun telah mula bergiat aktif sejak tahun 2009 lagi.

Persembahan-persembahan ini sesuai untuk dimainkan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya.

Hubungi Kami:

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan, boleh hubungi kami melalui CALL/SMS/WHATSAPP:

SURIA 014-2379783
ZACK 010-2794213

E-mel : suwaraentertainment@yahoo.com

Mohon juga untuk mengisi borang pertanyaan dan tempahan seperti di atas untuk memudahkan kami menghubungi anda semula bagi perbincangan lanjut.

Terima kasih.

Friday, March 07, 2014

PERSEMBAHAN ANGKLUNG DI HARI KRAF KEBANGSAAN 2014

Assalammu'alaikum WBT.


Kraftangan Malaysia akan mengadakan pelbagai aktiviti menarik sepanjang sambutan Hari Kraf Kebangsaan 2014. Semua aktiviti bermula jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam di Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Jalan Conlay. 
Hari Kraf Kebangsaan menghimpunkan produk kraf seluruh negeri yang berkualiti, berinovasi dengan rekaan motif-motif kraf yang terkini bagi kegunaan masyarakat tempatan dalam penggayaan hidup masa kini. Anda dijemput untuk bersama-sama meriahkan acara tahunan sambutan Hari Kraf Kebangsaan 2014 yang ke-12. Saksikan hasil seni kraf tempatan dan temuilah usahawan-usahawan kraf dari seluruh Malaysia. 

Perkhidmatan pengangkutan pergi - balik percuma disediakan di setiap lokasi tempat meletak kenderaan dan lokasi shuttle pada Isnin - Jumaat (setiap 30 minit) dan Sabtu - Ahad (setiap 15 minit).


 AKTIVITI HARIAN
 • Jualan Kraf
 • Pameran dan Jualan Produk Kraf Rekaan Baru
 • Pameran dan Jualan Produk Kraf Warisan
 • Bicara Kreatif
 • Padanan Perniagaan
 • Demonstrasi Pembuatan Produk Kraf Tempatan
 • Demonstrasi Masakan Tradisional
 • Persembahan Kesenian
 • Pertandingan Produk Kraf HKK2014
 • Interaktif Kraf
 • Pameran dan Jualan Seni Ukiran Kayu Dalam Seni Bina
 • Pertandingan Bintang HKK2014
 • Lawatan Berpandu Berkumpulan
Untuk makluman, SuWaRa Entertainment juga telah diundang untuk mengadakan persembahan ANGKLUNG sempena HKK 2014 pada hari Ahad, 9 Mac 2014 di Pentas 1 (Khemah A). Maklumat lanjut adalah seperti berikut:

Terdapat sedikit kesilapan nama syarikat kami sepatutnya SUWARA ENTERTAINMENT
Semua dijemput dan masuk adalah percuma!
Untuk keterangan lanjut, boleh layari laman web HKK2014

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting our blog! For any enquiries, please do not hesitate to call us. Thank you :)

PLEASE TAKE NOTE! All photos copyrighted to SUWARA ENTERTAINMENT. Unless expressed permission has been granted by Miss Suria/Mr Zack, you may NOT COPY any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

PENGALAMAN

* Telah berkecimpung dalam industri seni muzik selama hampir 10 tahun.

* Pernah terlibat dalam Promosi Pelancongan anjuran Tourism Malaysia di Dubai pada tahun 2008.

* Telah melibatkan diri dalam persembahan kebudayaan angklung anjuran Tourism Malaysia di Thailand International Travel Fair 2012, Bangkok, Thailand.

* Telah mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan mengiringi MonoloQue ft Atilia utk lagu Kekanda Adinda dalam Anugerah Juara Lagu 2012.

* Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di majlis keramaian, majlis perkahwinan, promosi produk, musim perayaan, majlis makan malam dsb di serata tanah air anjuran agensi/jabatan kerajaan, swasta, sekolah, dan badan-badan bukan kerajaan serta orang perseorangan sepanjang tempoh penglibatan dalam industri seni muzik.

* Mendapat jemputan untuk mengajar angklung di sekolah-sekolah, agensi/jabatan kerajaan, pihak swasta dan orang perseorangan di serata tanah air.

*Sering mendapat jemputan untuk mengadakan persembahan di dalam program/slot TV1, TV2, TV3, TV9 dan Astro Awani sepanjang tempoh penglibatan.